NL DE EN

Kleuren PVC Antislip vloertegels


BoFix antislip pvc tegels worden in 3 standaardkleuren geproduceerd: zwart, antraciet en grijs.
Andere kleuren kunnen eventueel op aanvraag geleverd worden.
De getoonde fotoafbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleuren.
BoFloor bv is niet in staat om voor iedere levering een 100% kleurovereenstemming te verzekeren. Iedere afzonderlijke bestelling wordt uiteraard vanuit dezelfde partij geleverd. Wanneer er vooraf monsters zijn geleverd of wanneer er een nabestelling wordt gedaan voor extra tegels, kunnen wij u niet garanderen dat de nieuwe levering wordt gedaan vanuit dezelfde partij als de vorige levering.
De voorafgeleverde kleurpatronen dienen als een gids, daar er lichte variaties kunnen ontstaan door het verschil in materiaal.

Weekmaker-migratie: 

Het kan voorkomen dat bepaalde wielen of banden vlekken in de vloer veroorzaken die niet meer te verwijderen zijn. Deze vlekken worden veroorzaakt door een chemische reactie tussen de weekmakers (veelal gebruikt in rubberproducten) en het PVC dat in de vloeren verwerkt is.
De vlek is geel/bruin en is meestal niet zichtbaar op donkergrijze (antraciet)  of zwarte vloertegels.
Voor ruimtes zoals auto-, motor-, of fietstentoonstellingen, werkplaatsen, garages enz. raden wij u aan om te kiezen voor een donkergrijze (antraciete) of zwarte tegels of een onderlegstrook waar de voertuigen gepresenteerd zullen worden.
Als alternatief kunt u onder de banden ook plaat van plexiglas, traanplaat of hout gebruiken, zodat u geen verdere rekening hoeft te houden met de kleur van de vloer.

Kleuradvies grootkeukenvloeren, horecavloeren en vloeren in de levensmiddelenindustrie.

Bij toepassing van de BoFix pvc vloertegels in rgrootkeukens, de horeca en in de levensmiddelensector adviseren wij altijd de kleuren zwart of antraciet.
Er bestaat namelijk een kans dat er, in andere kleuren tegels, door inwerking van bepaalde kruiden, specerijen of voedingsmiddelen vlekken kunnen ontstaan die moeilijk of zelfs niet te verwijderen zijn.


BoFix pvc tegels zwart
BoFix pvc tegels zwart
BoFix pvc tegels grijs
BoFix pvc tegels grijs
BoFix pvc tegels antraciet
BoFix pvc tegels antraciet
BoFix pvc tegels rood
BoFix pvc tegels rood
BoFix pvc tegels oranje
BoFix pvc tegels oranje
BoFix pvc tegels geel
BoFix pvc tegels geel
BoFix pvc tegels blauw
BoFix pvc tegels blauw
BoFix pvc tegels groen
BoFix pvc tegels groen

BOFLOOR Industrievloeren

Zwaar belastbare Industrievloeren voor Industrie, Bedrijven, Horeca of Werkplaats het snelle, schone alternatief voor keramische tegels, coatingvloeren, epoxyvloeren, betonverven en goetvloeren.

Heeft U al eens aan een Vloer met PVC-Tegels gedacht?
Dan bent U bij Bofloor Industrievloeren op het juiste adres!

Havikweg 17, 6374az Landgraaf
info@bofloor.biz
+31 045 5322277
https://www.bofloorindustrievloeren.nl