NederlandsDeutschEnglish

Los legbare pvc kliktegels

Onze los legbare vloeren van PVC kliktegels zijn kosten besparend, hygiënisch en milieuvriendelijk

Tijdelijke kantoor- en bedrijfspanden zijn in opkomst. Waar bedrijven vroeger nog een eigen gebouw lieten neerzetten waar ze vervolgens tientallen jaren in gehuisvest bleven, is nu tijdelijke huisvesting de trend.
De ultieme vorm van tijdelijke huisvesting zijn de zogeheten pop up stores, die slechts voor enkele weken of maanden worden neergezet.

Hoewel tijdelijke huisvesting veel voordelen biedt is het natuurlijk wel zaak om op de kosten te blijven letten. Anders dan bij permanente huisvesting moet de prijs van de ontwikkeling laag gehouden worden omdat de kosten in veel kortere tijd moeten worden terugverdiend. Hergebruik van materialen is daarbij het sleutelwoord. Maar hergebruik mag niet betekenen dat concessies worden gedaan aan kwaliteit. Dat geldt helemaal als het gaat hygiënische en andere professionele eisen. Zie hier de oplossing door toepassing van de los legbare vloer van PVC tegels.

De los legbare vloer van PVC tegels als efficiency maatregel

Stel u begint een tijdelijke kantine of een soort pop up restaurant. Hoe lang of kort u geopend zult zijn heeft geen invloed op de hygiënische standaarden waar u aan moet voldoen. Uw vloer zal goed te reinigen moeten zijn, geen bacteriën mogen vasthouden en moet ook nog eens veilig zijn voor uw personeel om op te werken (antislip). Een vloer laten tegelen of gieten is dan gewoon geen optie vanwege de hoge kosten die er aan verbonden zijn. Het liefst maakt u gebruik van een herbruikbare oplossing om zo kosten te besparen. Voor deze situaties ontwikkelden wij los legbare vloeren die telkens kunnen worden meegenomen.

Voor los legbare vloeren werken we met kliktegels. Een kliktegel of een PVC tegel kan in beginsel onverlijmd worden gelegd en voldoet toch aan alle hygiënische en andere professionele standaarden waar u als ondernemer rekening mee moet houden. Met behulp van de kliktegels krijgt u een los legbare vloer die aan het einde van de toepassing gewoon weer uit elkaar kan worden gehaald. Zo bespaart u op termijn kosten en kunt u de prijzen laag houden.

Toepassingen voor de los legbare vloer

Er zijn oneindig veel toepassingen denkbaar voor een los legbare vloer. We noemen er hier enkele:

  • PVC kliktegels zijn heel nuttig in de horeca, denk aan een hotelkeukenvloer.
  • Toepassingen van kliktegels zien we ook bij organisaties die tijdelijk extra ruimte nodig hebben. Denk aan een jeugdherbergvloer, om een grote groep gasten onder te kunnen brengen. Of een poppodiumvloer, bijvoorbeeld voor een pop festival. Na het optreden kan de los legbare vloer worden opgeslagen voor een volgend festival. Voordeel is dat de prijzen voor festivalbezoekers op die manier laag kunnen blijven.
  • De kliktegel wordt ook veel toegepast als kantoorvloer van tijdelijke kantoren. Dit vanwege de isolerende (geen koude voeten) en dempende eigenschappen van de PVC tegel. Eigenschappen die van pas komen in mobiele en / of tijdelijke kantoorruimtes die vaak slecht geïsoleerd zijn.
  • We zien de PVC kliktegel ook worden toegepast als kapsalonvloer. De kliktegel is zeer slijtvast en komt daarom goed tot zijn recht op locaties waar personeel lang op dezelfde plaats staat. Ook de gallerijvloer kan hier als voorbeeld worden genoemd.
  • We passen kliktegels toe voor een retailvloer, magazijnvloer en opslagruimtevloer. Groot voordeel van het verende oppervlak is dat de goederen die er op worden opgeslagen niet snel beschadigen.
  • Een hele bijzondere toepassing is als meet-en regelkamervloer.
  • En ook vloeren waar hoge hygiënische eisen aan worden gesteld zijn zeer geschikt voor toepassing van PVC kliktegels. Denk aan een saunavloer, een zwembadvloer en fitnesssvloer. Ook als het gaat om de verwerking van levensmiddelen zijn PVC tegels een heel geschikt alternatief. Denk aan de zuivelindustrievloer.</li>

Een los legbare vloer van PVC tegels is zeer geschikt voor locaties waar met oliën, zuren en vetten wordt gewerkt of die daar kunnen worden gelekt. De kliktegel van PVC is immers goed te reinigen en indien de vervuiling te groot is kan een deel van de vloer gemakkelijk worden vervangen. In dit verband kunt u denken aan een parkeergaragevloer, een tankstationvloer en garagevloer.

Ook weten of bij een los legbare vloer uitkomst kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de eigenschappen van ons product en de prijzen van los legbare PVC tegels.

Naar het overzicht

© 2024 BoFloor Industrievloeren
Website door m&m web-it