NederlandsDeutschEnglish

Meer over BoFloor Industrievloeren

De namen BoFloor (voorheen Walavloeren bv) en Borchert staan inmiddels al meer dan 35 jaren garant voor hoogwaardige vloeren uit pvc-tegels en pvc-kliktegels.

Ons familiebedrijf, in de 2e generatie, met hoofdkantoor in Landgraaf is de grondlegger van vloersystemen uit slijtvaste en duurzame kunststof antisliptegels.

De tegels worden voornamelijk uit zeer hoogwaardig recycling kunststof, volgens de CE en REACH-normen, in Nederland geproduceerd.

Ons werkgebied als groothandel omvat inmiddels geheel West-Europa.
Van vakkundig advies tot montage is BoFloor bv uw competente partner voor kwalitatief hoogstaande en duurzame kunststof tegelvloeren die toegepast worden als:

Wat u vraagt leveren wij!

Een team goed getrainde praktijkmensen met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van advisering, productie, levering en montage van pvc-vloertegels staat voor u klaar.
Als no.1 leverancier van pvc-vloertegels in Europa leveren wij het meest uitgebreide scala hoogwaardige, slijtvaste pvc-antislip tegels voor praktisch alle industriële en bedrijfsmatige toepassingen.

Klik hier als u verwerker of wederverkoper bent

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom aan de Havikweg 17 in Landgraaf, waar de koffie voor u klaar staat!  Op onze webshop www.pvctegelshop.nl krijgt u ook al een goed overzicht van onze collectie kunststof tegels en kliktegels. 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of offerte! 

© 2024 BoFloor Industrievloeren
Website door m&m web-it