NederlandsDeutschEnglish

Groothandel Industriële PVC vloeren

Bent u voor een opdrachtgever op zoek naar een groothandel in PVC vloeren voor een hygiënische, veilige en slijtvaste vloer die voldoet aan alle wettelijke eisen? Bekijk dan het assortiment pvc kliktegelvloeren van BoFloor Industrievloeren. Onze pvc vloeren zijn hoogwaardige bedrijfsvloeren van pvc kliktegels die eenvoudig schoon te houden én snel te leggen zijn.  

De voordelen van pvc kliktegels voor werkplaats-, winkel- en horecavloeren

Eigenaren van bijvoorbeeld een horecabedrijf, supermarkt, garage/werkplaats of bedrijf binnen de voedingsmiddelenindustrie wensen een veilige, schone PVC vloer in hun werkplaats. U als leverancier van zijn of haar nieuwe vloer, wilt -naast het voldoen aan de wensen van de klant- een gemakkelijk te plaatsen vloer voor een schappelijke inkoopprijs. Een pvc vloer van BoFloor Industrievloeren voldoet aan al deze wensen. 
Niet alleen bieden wij zakelijke klanten korting bij grotere afname van pvc vloeren, ook heeft een pvc vloer in vergelijking tot bijvoorbeeld een plavuizen, betonnen of houten vloer grote voordelen.

Een pvc kliktegelvloer van BoFloor Industrievloeren is namelijk:

Deze voordelen maakt een pvc vloer de ideale vloer voor werkplaatsen, winkels, horecabedrijven, de voedingsmiddelenindustrie en (grote) keukens.

Direct een offerte aanvragen

Leg gemakkelijk en snel een nieuwe, hygiënische pvc bedrijfsvloer

De pvc kliktegels van BoFloor Industrievloeren zijn gemaakt van hoogwaardig, gerecycled pvc en worden bij het aanbrengen met een waterbestendige lijm op de bestaande ondervloer verlijmd. De naden worden vervolgens dichtgelast met een kunststof, zodat er geen vloeistof onder de tegels kan komen. Deze kunststof voegen kunnen niet barsten, waardoor er geen schimmelvorming in uw vloer ontstaat. De plinten van de pvc vloer zijn dusdanig ontworpen dat er geen vuil aan hecht, waardoor de supermarktvloer, horecavloer of werkplaatsvloer met pvc tegels altijd hygiënisch en veilig blijft. Montage van onze pvc industrievloeren is gemakkelijk en kan snel door u of uw medewerkers worden afgerond. Met pvc kliktegels is het geen probleem om de vloer in fases te leggen, waardoor uw klant zijn of haar winkel, restaurant, bar of werkplaats niet hoeft te sluiten. Ook geldt er bij een pvc vloer geen droogtijd; de pvc kliktegelvloer van uw klant is direct gebruiksklaar.

Inkoop van pvc industrievloeren tegen een aantrekkelijk tarief

Pvc vloeren zijn vanwege hun grote voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen uitermate populair. Zo worden pvc tegels veelvuldig ingekocht voor onder andere woningen en kantoorpanden, maar met name ook door eigenaren van werkplaatsen, winkels en horecabedrijven. Als groothandel en leverancier van pvc vloeren zien wij een toename van zakelijke aanschaf van pvc kliktegels door onder andere: 

Benieuwd of voor uw project ook pvc de beste keuze is? Bekijk dan hier de industriële toepassingen van een pvc vloer.

Waarom een pvc vloer inkopen bij groothandel BoFloor industrievloeren?  

Bofloor industrievloeren biedt:

Bekijk ons assortiment pvc vloeren

Benieuwd naar onze inkoopprijs pvc kliktegels voor grootverbruikers en partijhandel of heeft u een vraag over de prijs voor grootgebruik van pvc industrievloeren? Neem dan contact op met onze groothandel via +31 045-5322277 voor het stellen van een vraag of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

© 2024 BoFloor Industrievloeren
Website door m&m web-it