NL DE EN

Verwerkers-en- wederverkopers-van-BoFloor-pvc-vloertegels


BoFloor bv levert vloeistofdichte pvc vloeren en pvc kliktegels ook via een netwerk van lokale wederverkopers en verwerkers.

 

Hiertoe behoren o.a. vloerenbedrijven, projektinrichters, woninginrichters, tegelbedrijven, architecten, keukeninrichtichers, interieurbouwers, werkplaatsinrichters, magazijninrichters.

Wilt u als verwerker of wederverkoper rechtstreeks BoFloor kunststoftegels afnemen?

Dan verzoeken u om de volgende gegevens aan onze verkoopafdeling te mailen:

  • een geldig uitreksel van uw inschrijving bij de KVK (niet ouder dan 1 jaar) waarin duidelijk wordt aangegeven dat uw bedrijf bij de genoemde doelgroep behoort.

  • uw BTW nummer

  • een emailadres van de contactpersoon binnen uw organisatie die handelsbevoegd is

Onze verkoopafdeling zal aan de hand van deze gegevens beoordelen of het profiel van uw onderneming voldoet aan de criteria die wij hanteren voor verwerkers en wederverkopers van de BoFloor vloeistofdichte vloeren en pvc kliktegels en zullen u na goedkeuring registreren als officiele BoFloor-verwerker of wederverkoper en u daarna voorzien van uw inkoopcondities en inloggegevens voor onze webshop www.pvctegelshop.nl, waar u dan ook met de inlogcode uw inkoopprijzen zult vinden en waar u ook heel eenvoudig uw bestellingen kunt plaatsen.

BoFloor kent geen minimale afnames.

Voor hoeveelheden groter dan 100 m2 kunt u het beste altijd vooraf een prijs op vragen via de e-mail.
De zeer gunstige inkoopprijzen die wij voor verwerkers en de tussenhandel hanteren kunnen wij alleen doen gelden onder voorwaarde van betaling voor verzending van de goederen of contante betaling bij afhaling in ons magazijn in Landgraaf.

Montage.

Indien u de vloeistofdichte pvc vloeren of de pvc kliktegels niet zelf kunt of niet zelf wilt plaatsen kunnen wij hierin uiteraard altijd bemiddelen.
Wij verzorgen de training van uw plaatsers of bemiddelen in het zoeken naar getrainde monteurs die de klus in uw naam uitvoeren.

Meer weten?

Wilt u toch nog meer informatie betreffende de eigenschappen van onze produkten en de mogelijkheden als BoFloor-wederverkoper of verwerker, neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek en produktpresentatie.
U kunt ons binnen kantooruren altijd bereiken onder (+31) 045-5322277  of per e-mail.

Wij verheugen ons op onze kennismaking en eventuele samenwerking.
Uw BOFLOOR-TEAM.
 


 

BOFLOOR Industrievloeren

Zwaar belastbare Industrievloeren voor Industrie, Bedrijven, Horeca of Werkplaats het snelle, schone alternatief voor keramische tegels, coatingvloeren, epoxyvloeren, betonverven en goetvloeren.

Heeft U al eens aan een Vloer met PVC-Tegels gedacht?
Dan bent U bij Bofloor Industrievloeren op het juiste adres!

Havikweg 17, 6374az Landgraaf
info@bofloor.biz
+31 045 5322277
https://www.bofloorindustrievloeren.nl