NederlandsDeutschEnglish

Welke antislipwaarde (R-Waarde) moet een vloer hebben

Horecakeukens, hotelkeukens, grootkeukens: R 12
Voorbereidingskeukens: R 10
Spoelkeukens R 12- V 4
Restaurantgedeelte R 9
Koel-en vriesruimte voor onverpakte levensmiddelen: R 12
Koel-en vriesruimte voor verpakte levensmiddelen: ·R 11
Trappen en entrees binnen: R 9
Trappen en entrees buiten: R 11 of R 10- V 4

Optimaal geschikt als horecavloer, grootkeukenvloer en levensmiddelenvloer is het BoFix HACCP-antislipvloersysteem uit vloeistofdichte tegels gemaakt van recycling-kunststof met een R13-V6 antislipwaarde met bijpassende naadloze holle plintafwerking.

Naar het overzicht

© 2024 BoFloor Industrievloeren
Website door m&m web-it